Nintendo Switch

Ford F-150 stiže u Rocket League zajedno sa specijalnim takmičenjem

FOTO: Psyonix

Popularna mešavina fudbala i trkanja, Rocket League, dobija osveženje ponude vozila, i to sasvim solidno. Developer Psyonix se udružio sa proizvođačem automobila Ford kako bi u igru uveo kamionet F-150.

Vozilo će biti dodatno sa specijalno dizajniranim motivima, u skladu sa Rocket League, a pred kupcima paketa je i specijalni set točkova, baner, dekali, audio dodaci i bust.

Radi se o specijalnom paketu koji će bitit dostupan za kupovinu u periodu od 20-28. februara po ceni od 1500 kredita, a pitanje je da li će ga nakon toga biti u ponudi.

Jako je zanimljivo videti popularne brendove automobila u ovoj igri, i ovo kao praksa ima dosta potencijala, pošto većina igrača spada u zaljubljenike automobila. Voleli bismo da i ostale moćne mašine dobiju svoje Rocket League izdanje, i to pogotovu Teslin Cybertruck.

Ako ste više zainteresovani za pravi F-150 kamionet, Psyonix je i to pokrio. Potrebno je samo da tokom specijalnog dvodnevnog događaja pokažete freestyle umeće i nadmašite ostale takmičare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top