PC

Halcyon 6 besplatan na Epic Store, naredne nedelje stižu RAGE 2 i Absolute Drift

Nova besplatna ponuda stigla je na Epic Games Store, kao i svih prethodnih nedelja, tako da se nadamo da niste propustili prošlonedeljnu koju je činio i Metro Last Light.

Ove nedelje nema zvučnog imena, ali besplatna igra nije za zanemariti. Halcyon 6, developera Massive Damage možete preuzeti do 18. februara u 17 časova putem ovog linka.

Igra je retro strategija smeštena u svemiru sa fokusom na izgradnju baze i taktičke borbe. Pored ovih, igru čini i potreba za istraživanjem obližnjih planeta i zbezdi, kao i dobra manipulacija posadom, što ima značaja tokom borbi i misija.

Epic Games je unapred otkrio šta očekuje korisnike naredne nedelje, i ponuda će biti dosta bolja. 2 igre će predvoditi ponudu, Absolute Drigt i RAGE 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top