PC

Valheim za prvih nedelju dana prodao milion kopija

Coffee Stain Publishing i studio Iron Gate AB su izbacili prošle nedelje open vorld survajval igru smeštenu u doba vikinga Valheim. Igra je ušla u Steam-ov Early Access program i za samo nedelju dana prodala milion primeraka a velike brojke su pratili i veoma dobri utisci korisnika. Iako jednostavnijeg izgleda igra poseduje skoro beskonačan broj opcija za igrače da naprave svoju avanturu jer skoro ništa u igri nije skriptovano, i to je verovatno faktor koji je privukao ogroman broj igrača.

U zvaničnoj objavi na Valheim Steam komjunitiju, kreatori Iron Gate su se zahvalili svim igračima koji su kupili njihovu igru i na zabavan način opisali da je broj kupaca jednak 8,333 vikinških čamaca prepunih vojnika spremnih da pale i pljačkaju. Pored ovih brojki, igra je u jednom momentu imala 160,000 aktivnih korisnika i oko 127,000 ljudi je gledalo strimove na Twitch platformi. Iron Gate je primio brdo mejlova sa predlozima i komentarima korisnika sa kojima će se pozbaviti u još ne objavljenom redosledu. Tim planira da u igru ubaci još sadržaja, poboljšanja i još načina da skončate u surovom svetu vikinga i mitoloških bića.

Valheim je trenutno 16.79 evra na Steam-u a dodajemo da je igru može onlajn zajedno da igra od 1-10 igrača, idealno da napravite grupu i proverite koliko vi možete da preživite u ovom brutalnom svetu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top