Filmovi-Serije

Jack Black će biti Claptrap u Borderlands filmu

Kako vreme odmiče, tako saznajemo da će Borderlands film imati sve bogatiju glumačku postavku.

Do nedavno je najveće pojačanje bio Kevin Hart, uz Kejt Blanchet za koju smo znali još od letos, kao i Jamie Lee Curtisa. Sada je otkriveno da će Jack Black pozajmljivati glas Claptrapu, najsmešnijem karakteru koji se pojavljuje u svakom delu Borderlands franšize.

Glumac je poznat po brojnim ulogama u komedijama Jumanji, School of Rock, King Kong filmovima, kao i u video igrama, tako da će mu ostvarenje Borderlands doći kao skrojeno, pogotovu pošto će igrati kao sarkastični i prilično trapavi robot.

Verujemo da će Jack Black briljirati u ovoj ulozi, a što se samog filma tiče produkcija protiče dobro sa snimanjem organizovanim u našem komšiluku, odnosno u Mađarskoj. Režiju vrši Eli Roth, a scenario je pisao glavni čovek iza serije Chernobyl, Craig Mazin, koji ujedno radi i na The Last of Us HBO seriji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top