PC

Najavljen drugi okrugli sto koji će okupiti najveće japanske izdavače tuča

Capcom je danas saopštenjem za štampu objavio da će uskoro biti održan događaj koji će specijalno biti interesantan ljubiteljima tuča koje dolaze iz japanskih studija. Ovo će biti drugi događaj ovog tipa, a prethodni smo mogli da gledamo avgusta prošle godine. Za razliku od prošlog puta sada će se pojaviti predstavnici Koei Tecmo i Team Ninja a prisutni developeri će dati bolji uvid u proces razvoja borbenih igara. 

Prema zvaničnom saopštenju, učesnici će biti Capcom-ovi Šuhe Matsumoto i Takajuki Nakajama (producent i direktor Stree Fighter V), Daisuke Išivatara iz dobro poznatog Arc System Works-a i Akira Katano kao i producent BlazBlue serijala Akira Nišitani. Pored njih pojaviće se i glavni producent Tekken serijala Katsuhiro Harada iz Bandain Namco-a i Yosuda eSports koji je esports producent. Nije objavljeno da li ćemo videti do sada ne objavljene igre a Capcom je odlučio da baš ovih dana otkrije informacije o novim sadržajima koji dolaze u Street Fighter V. Arc System Works bi trebao da otkrije poslednje g karaktera za njihovu novu tuču Guilty Gear – Strive- u toku ovog meseca. 

Ako želite da pogledate ovaj strim kliknite na podsetnik u videu ispod koji će početi sa emitovanjem 21. februara u ranim jutarnjim časovima po našem vremenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top