PC

Najavljeno specijalno PC izdanje igre Metro Exodus

Metro Exodus se pojavio pre tačno dve godine, 15. februara 2019. godine, i sa sobom je doveo novo poglavlje priče zasnovane na romanima Dmitrija Gluhovskog.

Sada još uvek nemamo zvaničnu najavu nove igre, ali 4A Games ipak donosi nešto posebno na drugu godišnjicu od izlaska. To je specijalno PC izdanje igre namenjeno moćnijim računarima. Nazvano Enhanced Edition, izdanje na PC donosi sve benefite moćnih grafičkih čipova koji su se pojavili u međuvremenu.

Tu spada Ray-tracing, DLSS 2.0 tehnologija, globalna iluminaija i tehnologija inteligentne rekonstrukcije osvetljenja koja donosi višu rezoluciju i bolje detalje, otkrio je 4A u specijalnoj objavi na Steamu.

Ova verzija od igrača zahteva upotrebu grafičke kartice koja može pokretati ray-tracing detalje, i to kao minimum, a sa druge strane ova Enhanced verzija će biti besplatna za sve koji su već kupili igru putem Steama, GOG-a i Epic Games Store.

Metro Exodus PC Enhanced edicija će izaći tokom proleća, ali tačan datum izlaska nije otkriven.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top