Vesti

Xbox Series X/S konzole će biti obogaćene novim funkcijama tokom godine

Ako vam najnoviji Xbox igrači sistemi ne deluju preterano primamljivo zato što im nedostaje ova ili ona funkcija, to ne treba da vas odvrati od kupovine.

Što se tiče softvera, Microsoft još uvek nije završio priču, već planira da tokom 2021. godine uvede novine i unapređenja za korisnike Xbox Series X i S konzola. Tokom najnovijeg izdanja Xbox podkasta, glavni u odseku za menadžment programa, Džejson Ronald, najavio je uzbudljive dodatke za korisnike konzola, poput brže Quick Resume opcije, koja omogućava da iz igre u igru pređete za samo par sekundi.

Dalje, u planu je dodavanje osveženja za strimovanje igara sa konzola, pa zatim poboljšanje kvaliteta u DVR segmentu. Pored svega toga, Microsoft u planu ima još stvari koje će prilagoditi ili uvesti kao novinu kod konzola. U planu je bolja veza za Xbox mobilnom aplikacijom, a šuška se i da će striming servis preći na pretraživače.

Xbox Series X/S konzole za sada imaju dobar zalet u prodaji, i pored prisutne nestašice u čitavom svetu. Xbox ekskluzivnih naslova ima malo u ovom momentu, samo je tu The Medium, ali plan je da se tokom 2021. godine izda čak 30 ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top