PC

Marvel’s Avengers verzija za next-gen konzole i heroj Hawkeye stižu u martu

Nedostatak dodatnog sadržaja za Marvel’s Avengers, kojeg je zapravo trebalo biti u izobilju, negativno je uticao na popularnost igre, zbog čega je broj igrača na PC-u značajno opao u proteklim mesecima.

Square Enix je tek sada, sredinom februara, ozvaničio neke novine koje će stići u Marvel’s Avengers, i to putem specijalnog War Table strima. Dugo očekivani dolazak Hawkeye heroja odigraće se narednog meseca, tačnije 18. marta. DLC će biti potpuno besplatan za sve koji poseduju igru.

Zajedno sa novim dodatkom stiže i novo poglavlje priče koje na scenu uvodi negativca zvanog Maestro. Ovo su dobri koraci u pravom smeru koji bi trebali privući i vratiti publiku, ali da će na duže staze dati rezultate još uvek nije najjasnije.

Next-gen verzija za Playstation 5 i Xbox Series konzole takođe je najavljena u specijalnom strimu. Oni koji poseduju igru na PS4/XOne sistemima bez dodatnih troškova mogu nadograditi igru i prebaciti sav napredak. Caka je što će vam trebati disk za aktivaciju, pa to znači da na Xbox Series S i digitalnoj PS5 konzoli nećete moći da učinite jer one nemaju čitače.

Šta donosi next-gen verzija?

U paketu za novu generaciju konzola nalaze se standardna osveženja grafike, podeljena u 2 režima rada. Jedan mod akcenat stavlja na samu rezoluciju, sa 4K u vidu, dok drugi služi za bolji prikaz sa 60 sličica u sekundi(FPS).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top