PC

Diablo 2 Remaster će biti najavljen na BlizzCon 2021

Sitno brojimo do najnovijeg izdanja BlizzCon događaja, koji se u 2021. godini održava u izmenjenom formatu zbog pandemije korona virusa.

Fanovi kompanije Blizzard imaju visoka očekivanja od ovog događaja, iako se procenjuje da Overwatch 2 i Diablo 4 neće izaći tokom ove godine. I pored toga, događaj će biti zanimljiv, pre svega za Diablo fanove, pogotovu ako je verovati glasinama.

Izvor blizak kompaniji Blizzard, Kaiser499, koji je unapred govorio o postojanju igara Overwatch 2 i Diablo 4, otkrio je sada šta se sve može očekivati od BlizzCon 2021. Najava novih ekspanzija i detalja za već najavljene igre je za očekivati, ali ovaj izvor navodi da će biti najavljen i remaster za Diablo 2.

Nazvan Diablo 2 Resurrected, ovaj remaster bi trebao dovesti kultnu igru među moderne okvire, sa svim tehnologijama koje inače prate osvežena izdanja, poput 4K rezolucije, osveženih tekstura, gejmplej poboljšanja i slično. Za sada nema mnogo detalja, ali ako se stvarno radi na Diablo 2 Remasteru, vrlo je moguće da na njemu radi renomirani studio Vicarious Visions, kojeg je Activision-Blizzard nedavno kupio.

Pošto se radi o glasinama moramo sve ovo uzeti sa rezervom, ali svakako nećemo morati predugo da čekamo, pošto se BlizzCon 2021 održava 19. i 20. februara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top