Vesti

Dragon Quest Tact skinulo preko tri miliona korisnika

Square Enix-ov mobilni taktički RPG, Dragon Quest Tact je ozbiljno porastao u popularnosti od kada je igra izbačena, početkom ovog meseca, i na globalno tržište, za sve korisnike android i iOS uređaja. Igra je skinulo preko tri miliona igrača, a Square Enix će obeležiti ovaj momenat sa posebnim kvestovima koji će igrači moći da ispune u ograničenom periodu, i zarade 2,000 gemova. Kompanija zeli da privuče još novih igrača pošto svi koji počnu svoje avanture do kraja ovog meseca dobijaju i čuvenog King Slime monstera. 

U Dragon Quest Tact igrači kreću na epsko putovanje na kome će ukloniti zlo koje muči svet Orchesterra-e. Udružite snage sa prepoznatljivim čudovištima iz Dragon Quest serijala dok radite na spasavanju sveta. Strateški izgradite vaš nepobedivi tim monstera i kontrolišite ih u žestokim bitkama koje se vode na polju koje će biti poznato svim ljubiteljima poteznih strategija. Dragon Quest Tact je besplatna igra za Android i iOS koja koristi obilje karaktera koji su prošli kroz Dragon Quest franšizu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top