Nintendo Switch

Ninja Gaiden: Master Collection stiže u junu za PS4, Xbox One, Switch i PC

Koei Tecmo i studio Team Ninja u najavili kolekciju koja treba da izađe 10. juna i sadrži remasterovane verzije igara Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 i Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge zajedno sa svim DLC-ovima koji su izašli za te igre. Prvi moderan naslov iz Ninja Gaiden serijala je izašao 2004. godine za Xbox, a igra je postavila standard za brzu akciju, po čemu je igra postala i poznata. Borbe protiv neprijatelja koji su imali svoje intrigantne šablone napada se nisu viđale u mnogo igara, a za one koje nikad nisu imali priliku da se sretnu sa ovim serijalom, rekli bi da Sekiro: Shadows Die Twice podseća dosta po načinu igre na Ninja Gaiden. Sigma nastavci su rimejkovi igara koji su nastajali tokom godina i za druge konzole. 

U ovoj nostalgičnoj trilogiji koja ne zastareva testiraćete svoje reflekse i sposobnosti u borbama koje zahtevaju ofanzivne i defanzivne poteze kao što je to slučaj u žanru tuča. Igrači će moći da igraju sa dobro poznatom nindžom Ryu Hazabusa-om, pored ostalih karaktera kao što su Ayane, Rachel, Momiji i Kasumi koji se pojavljuju tokom serijala. Team Ninja se takođe udružio i sa kreatorima Nioh 2 koji su napravili Dragon Ninja skin koji vas transformiše u glavnog junaka Ninja Gaiden serijala. Igrači koji poseduju Nioh 2 The Complete Edition za PS5, PS4 i Steam ili Nioh 2 za PS5 i PS4, mogu da preuzmu kostim od danas. Pogledajte u nastavku trejler za novu kolekciju igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top