PC

People Can Fly otkrio mnogo detalja o najavljenoj Outriders igri i besplatnoj demo verziji

Ovog februara svi ljubitelji multiplejer luter šutera imaće priliku da igraju demo verziju igre Outriders od studija koji je prethodno radio na naslovima poput Painkiller i Bulletstorm, People Can Fly. Igra je spoj Destiny i The Division tipova igara i videćemo da li može da osvesti ljubitelje ovog žanra koji su se opekli ranijih godina na nekoliko neigrivih i neuspešnih projekata. Outriders demo je spraman za igranje od 25. februara a predstavnici studija su na tviteru odžali kratku ‘’press’’ konferenciju i odgovarali na pitanja ljudi iz komentara. Za početak smo saznali da nećemo moći demo da skinemo pre nego što izađe (pre-load) i da se progres koji napravite možete preneti u igru kada je kupite. 

Sistemske zahteve za Outriders možete pročitati na ovom linku.

Kao što nam je od ranije poznato demo će biti dostupan na skoro svim platformama, osim na Switch-u i koristiće krosplej funkciju koju ćete morati da uključite u setingsima ako želite da igrate sa prijateljima na drugim platformama. Trebao bi da bude veličine oko 20 gigabajta tako da napravite mesta na vašim hard diskovima a sadrži prolog i početni čapter igre. U demo ćete moći da igrate sve četri klase a imate i šest mesta za svoje karaktere. Karakteri će moći da rastu do sedmog levela a najveća težina do koje možete doći će biti World Tier 5.

Resursi će biti umanjeni čisto da se izbalansira ako kasnije uđete u kompletnu igru. Nećete moći da otključavate trofeje i ačivemente ali ono što je najvažnije demo nema nikakav rok dokle možete da ga igrate jer studio planira da ga zadrži i kada završena igra izađe. Ako želite da strimujete demo dobra vest je i da ne postoje nikakva ograničenja šta smete a šta ne da prikazujete. Potrebno je imati i Square Enix akaunt da biste igrali Outriders a kada prvi put se loginujete dobićete i besplatni imout. 

Na slici ispod pogledajte kada možete početi da skidate igru u zavisnosti od regije u kojoj se nalazite.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top