PC

Blizzard Arcade kolekcija donosi tri klasika – Lost Vikings, Rock N Roll Racing i Blackthorne

Nije sve u novim igrama, što Blizzard poručuje sa najavom osveženih izdanja za starije igre.

Na BlizzConu je predstavljena Arcade kolekcija sačinjena od tri naslova objavljenih davnih 90-ih godina prošlog veka. Nju čine The Lost Vikings, mešavina platformera i zagonetki sa kooperativnom komponentom, zatim Blackthorne u kojem vas očekuje stil nalik na onaj iz stripova i na kraju Rock N Roll Racing, destruktivna trkačina sa zbilja dobrom muzikom.

Blizzard napominje da ovo nisu remasteri, već definitive izdanja igara, što znači da nema značajnih grafičkih unapređenja. Igre će očuvati svoj originalni izgled u Arcade kolekciji, ali će dobiti poboljšanja u vidu dodatnih nivoa i među scena, a co-op će biti proširen na 4 igrača. Rock N Roll Racing će ujedno dobiti i nove pesme, veći broj varijacija trkačkih staza, kao i dodatne efekte na njima u vidu vremenskih uslova.

Arcade kolekcija ovih igara dostupna je već sada kao deo Celebration Collection paketa koji Blizzard nudi u čast 3 decenije postojanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top