PC

Naredni Steam Game Festival će se održati u junu

Nedavno je priveden kraju februarski festival igara na Steamu, u kojem je na raspolaganju bilo preko 500 demo verzija igara.

Korisnici Valveove platforme su imali priliku da se oprobaju u velikom broju nadolazećih igara tokom perioda od oko nedelju dana, a za one koji se pitaju kada će naredni festival ove vrste – imamo i tu informaciju.

Na ResetEra formima je otkriveno da se naredni Steam Game Festival održava na leto, tačnije u periodu od 16-22. juna. Letnji festival se neće puno razlikovati od ovog završenog, tako da se može očekivati mnoštvo demoa za igre koje trebaju izaći do januara 2022. godine.

Obzirom na datum održavanja festivala, vrlo se lako može desiti da se istovremeno desi i velika letnja rasprodaja, tokom koje se obično u ponudi nađe dosta sniženja za popularne naslove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top