PC

Još problema za VtM Bloodlines 2 – Paradox u potpunosti menja developera

FOTO: PAradox Interactive

Razvojni put igre Vampire the Masquerade – Bloodlines 2 prošet je trnjem i nizom problema. Paradox ide iz odlaganja u odlaganje, glavni pisac je sredinom prošle godine otpušen sa projekta, a sada se desilo i nešto što se retko dešava tokom razvoja jedne igre.

Nastavak RPG klasika iz 2004. Godine, Vampire: The Masquerade – Bloodlines prolazi kroz pravi razvojni pakao. Bloodlines 2 je već u dva navrata pomerao izlazak igre a od kraja prošle godine dva glavna pisca više ne rade na igri. Igra je prvi put najavljena 2019. godine i od tada je prošla kroz veoma turbulentan proces koje se nastavlja i u 2021-oj.

Paradox Interactive je objavio da Hardsuit Labs više neće raditi kao glavni developer Bloodlines 2. Kompanija je objasnila da su potrebne promene da bi se ostvario ambiciozan cilj koji su postavili od početka projekta. Potvrdili su da su prednarudžbe za igru trenutno otkazane i da će trebati više vremena da se igra završi. 

Obilje problema koje prati ovu igru sada nas može zvanično zabrinuti u kakvom stanju će uopšte igra doći, jer je jako čudno kada dva različita tima rade na istom projektu, pogotovo ako ga je jedan počeo a drugi ga završava. Da li će igra uspeti da izađe ove godine ili je bolje da ne žure sa lansiranjem? Nadamo se da će Paradox Interactive uskoro doći i sa nekim dobrim vestima vezanim za Bloodlines 2. 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top