PC

Nova Resident Evil kozmetika očekuje Rainbow Six Sige igrače ove godine

Deo planova za šestu godinu Rainbow Six Siege-a su kolaboracije sa drugim igrama, a prva ovakva saradnja će biti sa Capcom-ovom horor igrom Resident Evil. Još uvek se ne zna kada će se ovi sadržaji naći u igru ali sigurno dolaze ove godine. Većina ovih noviteta je samo kozmetičke prirode, kao što je Džil Velentajn elit skin za Zofiu. 

Ubisoft je u objavi za medije još dodao da će igrači imati više mogućnosti da menjaju izgled njihovih operatora u šestoj godini pomoću pomenutih elit skinova a moći će i da dodaju dodatnu opremu. Tokom digitalnog saopštenja za medije povodom Crimson Heist-a, Ubisoft je potvrdio da će Zofia dobiti STARS odelo, loudaut i skin za gedžet a ispod teksta pogledajte skrinšotove sa panela. 

Kompanija je rekla da ima još jedno iznenađenje vezano za Resident Evil ali će ga otkriti krajem godine. Da li je u pitanju samo još jedna kolekcija skinova ili je reč o nekoj većoj saradnji?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top