PlayStation 4

Sony nastavlja Stay at Home akciju – Ratchet & Clank besplatan za Playstation igrače u martu

Pandemija korona virusa nažalost ne pokazuje veće znake posustajanja, zbog čega izgleda da će ova 2021. godina po mnogo čemu biti slična prošloj koju se trudimo da zaboravimo.

Slično kao i pre oko 12 meseci, izdavači i developeri pokreću akcije kojima motivišu igrače da svet spasu igranjem video igara u kući. Jedan od njih je i Sony, sa svojom Stay at Home inicijativnom.

Kao deo te politike, igrači na Sonijevim konzolama tokom marta besplatno dobijaju Ratchet & Clank, reboot franšize iz 2016. godine, taman u susret junskom izlasku najnovijeg dela, Rift Apart, koji će biti Playstation 5 ekskluziva.

Ratchet & Clank će u periodu od 1-31. marta biti besplatan putem Playstation Store za korisnike Playstation 4 i Playstation 5 konzola. Potrebno je samo da imate nalog na platformi.

U planu je deljenje još besplatnih igara, a između toga igrači dobijaju i tri meseca pretplate na Funimation servisu koji služi za strimovanje anime serija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top