PC

Valheim nadmašio Dota 2 po broju istovremenih igrača na Steamu

FOTO: Iron Gate

Valheim nastavlja vrtoglavi rast popularnosti na Steamu.

Igra je za manje od dve nedelje prodata u preko 3 miliona primeraka, što je odlična cifra za naslov u Early Access fazi, a prodaja se odražava i na broj aktivnih igrača.

Valheim je ubrzo nakon izlaska ušao u top 5 najigranijih naslova kada se gleda broj igrača koji se istovremeno nalaze u igri, a sada je drugo mesto, nakratko, preuzeo od Dota 2 sa 502.387 konkurentnih igrača. Preko pola miliona igrača je bilo dovoljno da Valheim dodatno skoči na listi, ali je sa tom cifrom još uvek daleko od prvog mesta na kojem se CS:GO ubedljivo drži.

Naravno, vrlo je moguće da će ovaj sveži naslov dostići i prvo mesto po broju igrača na Steamu. Planovi developera Iron Gate za budući sadržaj deluju obećavajuće, tako da je generalno samo pitanje vremena kada će CS:GO pasti na drugo mesto.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top