PC

Izveštaj – Razvoj igre Dying Light 2 je u haosu

O Dying Light 2 nismo čuli poprilično dugo, sem uveravanja početkom prošlog meseca da će novi detalji stići uskoro.

Međutim, novi detalji koji se su sada stigli vezani za razvojni put igre plaše fanove ovog serijala koji kombinuje elemente parkur akcije i zombi apokalipse. Prema izjavama zaposlenih u studiju Techland, koji stoji iza igre, Dying Light 2 je u haosu, pogotovu kada se pogleda radna kultura.

Veiki broj developera je napustilo Techland nezadovoljni načinom na koji menadžment vodi razvoj igre, da se ne slušaju ideje zaposlenih i da svaka nova ideja ne može biti implementirana osim ako nije viđena u nekoj drugoj igri, što praktično vodi u kopiranje drugih developera.

Izvori, odnosno zaposleni, koji otkrivaju detalje navode da je najgore u celoj situaciji što ljudi na vrhu razvoja nemaju konkretnu ideju šta Dying Light 2 treba biti kao finalni proizvod, niti kako će priča na kraju činiti jednu celinu. Navodi se da producenti dosta “ubijaju” kreativnost, i da se sve konstantno menja, dok su bilo koji noviteti odma odstranjeni.

Ovo nije prvi put da se govori o problemima u razvoju Dying Light 2, pošto je tokom prošle godine bilo sličnih navoda koji su opovrgnuti od strane PR osobe u Techlandu.

Videćemo uskoro kako rad stvarno napreduje, odnosno kada se developer konačno reši da donese neke solidne informacije.
Podsećamo, Dying Light 2 je na neodređeno odložen još u januaru 2020. godine, od kada se nisu čule nikakve nove informacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top