PC

Kraj igre – Bioware zvanično otkazao rad na Anthem

Odlučivanje o sudbini igre Anthem sprovedeno je prethodnih nedelja i sada je donešena teška odluka da se dalji rad na ispravkama za igru, koji traje već prilično dugo okonča.

Ipak nije odlučeno da se nastavi sa radom na Anthem Next, već se od projekta odsutraje, a studio Bioware će sredstva usmeriti na drugo mesto. Kao glavni razlog za odustajanja od rada na sređivanju igre navodi se pandemija korona virusa, jer je prelazak na režim rada od kuće negativno uticao na sve projekte, a najviše je pretrpeo Anthem.

Bioware je na prepravkama gejmpleja i generalno čitave igre Anthem radio još od izlaska i tokom tog perioda su se obećavale velike stvari igračima. Do toga neće doći, ali će igra i dalje ostati dostupna za igranje u stanju u kakvom se nalazi. Vođa projekta se u oproštajnom pismu zahvalio svim fanovima na podršci.

Možda se pandemija korona virusa u ovom slučaju koristi i kao neka vrsta izgovora, pošto je rad na ispravkama tekao prilično dugo a bez rezultata vidljivih za fanove. U svakom slučaju, Electronic Arts je rešio da zavrne finansijsku slavinu, a deo tima će preći da radi na ostalim projektima u studiju Bioware, kao što su nova izdanja u Dragon Age i Mass Effect franšizama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top