PC

Valheim grabi dalje – prodato 4 miliona primeraka

Igra Valheim gotovo svakog dana postavi neko novo dostignuće. Tek što smo pisali o preuzimanju druge pozicije najigranijih naslova na Steamu od Dota 2, a developer se hvali novim brojkama.

Valheim se za oko tri nedelja prodao u 4 miliona primeraka, što nije nimalo naivna cifra, pogotovu za naslov koji je u Early Access fazi i pritom nije imao jak marketing.

Broj sati koji igrači provode u igri je takođe za pohvalu, a razvojni tim je otkrio da je provedeno vreme u igri ekvivalent periodu od 10.000 godina. Osim po broju igrača, Valheim se polako penje i na vrh liste Top 250 najbolje ocenjenih Steam igara, gde trenutno stoji na 57. mesti sa 81.000 pozitivnih recenzija.

Valheim ide dalje da obara rekorde, a samo pisanje o popularnosti igre dovodi do povećanog interesovanja i ostale publike što dovodi do daljeg širenja glasa o igri. U međuvremenu, Iron Gate tim sprema razne novine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top