PC

Ovo su najpopularnije Steam igre u januaru

Kao i obično, Valve je objavio periodični izveštaj o najpopularnijim naslovima na Steamu u mesecu za nama. Januar je prilično specifičan mesec pošto nema preterano velikog broja novih igara, a i sama kupovna moć igrača je oslabljena posla silnih praznika.

Lista koju je Valve objavio uključuje 20 igara koje su se na njoj našle zahvaljujući generisanom profitu tokom datog meseca, a poseban odeljak je posvećen besplatnim igrama i listi formiranoj na osnovo broja jedinstvenih igrača koji su privučeni.

Ovaj mesec je bio značajan za Early Access program na Steamu, gde je u januaru debitovalo čak 12 igara, a i nekoliko studija je po prvi put dovelo svoj naslov na Steam.

Lista nažalost nije kreirana po redu, sa najprofitnijim na vrhu, već su sve poređane nasumično, ali je to dovoljno da se stekne ideja o omiljenim naslovima za igrače.

Od popularnih naslova na listi se nalaze Journey to the Savage Planet, Yakuza 3 i Yakuza 4 Remastered, The Medium, Everspace 2, kao i niz igara od strane kineskih developera, što prikazuje koliko je veliki uticaj imalo lansiranje Steam platforme u Kini.

Puna lista glasi:

  1. Journey to the Savage Planet
  2. Heroes of the Three Kingdoms 8
  3. Atelier Ryza 2
  4. Utawarerumono: Prelude to the Fallen
  5. Yakuza 3 Remastered
  6. Yakuza 4 Remastered
  7. Yakuza 5 Remastered
  8. The Medium
  9. Everspace 2
  10. Snowtopia
  11. King Arthur Knights Tale
  12. Devour
  13. Curious Expedition
  14. Dyson Sphere
  15. Nymby Rails
  16. Skul: The Hero Slayer
  17. Home Behind 2
  18. 鬼谷八荒
  19. Mad Games Tycoon 2
  20. Ender Lilies

A ovo su najpopularnije besplatne igre u januaru:

  1. Hexceed
  2. CosmicBreak Universal
  3. SCP: Escape Together
  4. B100X – Auto Dungeon RPG
  5. Soul Dossier
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top