PlayStation 5

Returnal u novom gejmplej videu prikazuje još mehanika

Na prvom Sonijevom State of Play događaju za ovu godinu nije bilo preterano velikih najava igara i noviteta, ali su Playstation fanovi saznali neke nove detalje o nadolazećim igrama.

Jedna od tema bila je rogue-like pucačina Returnal, za koju je prikazan novi gejmplej video, koji donosi neke nove detalje i prikazuje funkcionisanje mehanika igre. Sada je developer Housemarque objasnio način pripovedanja u stalno smenjivom svetu kroz glasovne poruke.

Takođe, moguće je videti različite ishode tokom igranja, opasnosti planete Atropos, o kojoj se govorilo u nedavnom trejleru, a prisutno je i dosta akcije.

Returnal se trebao pojaviti tokom marta, ali je igra odložena zbog potrebe za dodatnim radom, tako da sada izlazi 30. aprila i to kao Playstation 5 ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top