PC

Witch Queen DLC za Destiny 2 pomeren u 2022. godinu

Raspored izdavanja novog sadržaja za Destiny 2 je morao biti izmenjen, tako da će period čekanja između Beyond Light i Witch Queen ekspanzija biti nešto duži.

Tokom prošlog leta je Bungie predstavio ambiciozni plan sa fokusom na godišnje dodavanje ekspanzija za Destiny 2, ali to ipak neće biti moguće učiniti. Developer je tešku odluku doveo kako bi sačuvao zdravllje svog tima, a dosta problema je dovela i pandemija korona virusa, te primoranost na rad od kuće.

Stoga, Witch Queen ekspanzija neće izaći ove godine, već se pomera za početak 2022. godine. Uz ovu vesti stiglo je i objašnjenje da je nadolazeća ekpanzija može biti ambicioznija nego što je planirano, kao i da će nakon Lightfall ekspanzije(koja prati Witch Queen) biti realizovano dodatno poglavlje koje će na pravi način privesti kraju “prvu Destiny sagu”.

Do izlaska Witch Queen ekspanzije u 2022. godini će biti novog sadržaja u manjem obimu, a ovo odlaganje je možda i dobro kako bi igrači prešli sav sadržaj koji se nalazi u ponudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top