PC

Deathloop dobio novi trejler u Bond stilu

Na prvom ovogodišnjem Playstation State of Play strimu smo videli trejlere za dosta igara koje dolaze na Playstation konzole i iznenađujuće veliki broj datuma. Jedna od igara koja je posebno interesantna gejming zajednici je Deathloop iz Bethesda-inog Arkane studija. Igra je debitovala na E3 konferenciji 2019. godine i privukla pažnju interesantnim idejama vezanim za gemplej.

U novom trejleru možemo videti dve ubice koje pokušavaju da smaknu jedno drugog pre nego što misteriozni Dj krene da vrti ploče inspirisane legendarnoj muzici iz James Bond filmova. Ako malo više obratimo pažnju, videćemo mnogo više od Blackreef ostrva na kome ste smešteni i nove vrste neprijatelja. Bethesda je zvanično najavila Deatloop za 21. maj i to na PC i PS5 konzoli a u nastavku pogledajte trejler koji je sinoć prikazan i prednaručite igru na Playstation Store-u ako mislite da ćete se zabaviti sa ovim naslovom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top