Nintendo Switch

Brutalni profit – Doom Eternal zaradio 450 miliona dolara do sada

Još malo pa će godišnjica od izlaska Doom Eternal, a izdavač Bethesda tokom prethodnih meseci nije iskoristio priliku da se pohvali rezultatima prodaje.

Moglo se pomisliti da je igra loše prošla i pored pohvalnih recenzija, pogotovu zbog procurele verzije bez Denuvo zaštite, ali to ipak nije slučaj. Doom Eternal je tokom prvih 9 meseci nakon izlaska zaradio prilično dobru sumu novca – čak 450 miliona dolara.

Ovo otkriće dolazi od strane bivšeg menadžera studija idSoftware, Dejvida Saundersa, koji je detalje zarade otkrio na svom Linkedin profilu. 450 miliona dolara je poprilično dobra zarada za Eternal, pogotovu pošto se radi periodu kraćem od godinu dana.

Igra je krajem tokom jeseni dobila prvi DLC, čiji se nastavak očekuje tokom ove godine, sa još više noviteta i proširenom pričom. Doom Eternal je u decembru izašao i za Switch, što je prilično veliko tehničko dostignuće, a uzevši u obzir popularnost platforme prodaja će svakako ići napred.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top