Vesti

E3 2021 u Los Anđelesu otkazan! Razmatra se digitalni format

Većini ovo i ne dolazi kao iznenađenje, ali E3 2021 konvencija u “živom” formatu se neće odigrati zbog i dalje aktuelne pandemije korona virusa.

Prazniku za gejmere koji se održavao svake godine u Los Anđelesu narušena je tradicija prošle godine odlaganjem, gde nije bilo nikakve digitalne zamene. Sada je situacija dosta slična, ali odbor za turizam grada Los Anđelesa još uvek razmatra održavanje virtuelnog E3 događaja.

Digitalni E3 2021 bio bi dosta manjeg obima, prema glasinama trajao bi od 15. do 17. juna i na njemu bi veliki izdavači održali svoje prezentacije, strimove i omogućili igračima da isprobaju demo verzije nadolazećih igara.

2020. godina protekla je u potpunosti bez E3 konvencije, gde se većina developera snašla sa svojim sporadičnim objavama ili samoorganizovanim specijalnim događajima, kao što su to učinili Ubisoft, Sony i Microsoft.
Organizatorima E3 konvencije je najbolje da ne odustanu od digitalne verzije, pošto bi to dodatno oštetilo dosta popularni brend koji već godinama unazad napuštaju mnoga zvučna imena gejming industrije zarad nekih svojih specijalnih događaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top