PlayStation 4

Final Fantasy VII Remake je jedna od besplatnih igara za PS Plus pretplatnike u martu

Mart je stigao a sa njim i novi paket besplatnih igara za Playstation Plus pretplatnike koji je prilično bogat igrama za obe konzole.

Prošlogodišnji hit, Final Fantasy VII Remake je besplatan za Playstation 4 korisnike i donosi iznova kreiranu priču o Midgaru i njegovim junacima, i to samo u vidu prvog dela projekta. Jedino što je šteta u ovom slučaju je da igrači koji na ovaj način uzmu Final Fantasy VII Remake ne mogu besplatno nadograditi na PS5 verziju.

Dalje od igara dostupnih za konzolu prošle generacije, PS4, imamo Remnant: From the Ashes, akcionu pucačinu sa elementima preživljavanja. Okruženja su dinamički generisana, sa različitim pozicijama neprijatelja i opremom što donosi dosta varijacija gejmpleja. Oni koji poseduju PS VR uređaj, ovog meseca mogu igrati Farpoint, zanimljivu pucačinu iz prvog lica koja donosi visoki nivo imerzije.

Playstation 5 igrači takođe mogu igrati Farpoint ako imaju PSVR i adapter za kameru, ali to nije sve, pošto je tu Maquette, igra koja pred vas stavlja zadatak rešavanja zagonetki u kojima ćete manipulisati divnim krajolikom.

Igre postaju dostupne za PS Plus pretplatnike od 2. marta, tako da imate još malo vremena da preuzmete februarsku ponudu. Naredna tura besplatnih naslova stiže 5. aprila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top