PC

Kena: Bridge of Spirits odložen za avgust, tu je novi trejler

Još jedan naslov dobio je pomeranje datuma izlaska kao posledica potrebe za dodatnim radom.

Ovoga puta je u pitanju Kena: Bridge of Spirits, naslov koji se prvobitno trebao pojaviti tokom ovog meseca marta, ali mu je developer Ember Lab dodelio avgustovski datum izlaska.

24. avgust kao datum izlaska pružen je sa sjajnim trejlerom koji prikazuje više detalja o samom svetu, priči i gejmpleju. Efekti na ekranu su prilično fascinantni, kao i sama brzina borbe, dok likovi koji prate protagonistkinju izgledaju simpatično.

Igra će izaći da PC i PS4/PS5 sisteme, gde će biti konzona ekskluziva na neko vreme. Igrači će imati priliku da biraju između 2 digitalna izdanja, standardnog sa cenom od 40$ i onog deluks koji za 50$ dolara donosi specijalne dodatke unutar igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top