PC

Microsoft će tokom marta održati specijalni Xbox događaj, ali bez Elden Ring

Pošto je Sony već održao prvo Playstation predstavljanje za ovu godinu, red je da Microsoft načini sličan korak vezan za Xbox brend i konzole nove generacije.

Dok će događaja u digitalnom formatu najverovatnije biti, fanovi ne bi trebalo da se istom raduju sa visokim očekivanjima. Mnogi su verovali da će na ovom događaju, navodno planiranom za 23. mart, biti prezentovan trejler za Elden Ring, igru o kojoj se nije čulo praktično ništa od prve najave pre par godina.

To nažalost neće biti slučaj, pošto je glavni zaduženi za marketing Xbox brenda, Aron Grinberg, otkrio kako to neće biti slučaj u skorijem periodu, a isto važi i za ostale najave velikih igara koje se potencijalno očekuju.
Događaj će verovatno biti ispunjen manjim najavama ili one neće biti vezane za video igre.

Ako ne želite da gubite nadu, nije sve tako crno za igrače koji očekuju nove Elden Ring detalje. Mnogi pouzdani izvori upućuju da je trejler za Elden Ring na putu izvan Majkrosoftovog događaja, i da će vrlo verovatno premijeru imati tokom narednih nedelja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top