PC

Po internetu počeli da kruže snimci iz Elden Ring

Fanovi FromSoftware igara, koji je izmislio kompletno novi žanr, očajnički žele da saznaju više o novom naslovu na kome radi studio zajedno sa Game of Thrones piscem Džordž R.R.Martinom. Developeri veoma vešto kriju konkretne detalje vezane za Elden Ring koji su najavili 2019. godine, tako da smo već počeli da se pitamo da li je igra stvarna i da li će na kraju izaći. Dobre vesti srećom dolaze iz mutnih delova interneta, a prema nekim izveštajima, izgleda da snimci trejlera cirkulušu po mrežama. 

Video su videli samo određeni pripadnici medija, a Bandai Namco ga je označio kao poverljiv tako da se ne može deliti iz pravnih razloga. Prema rečima srećkovića koji su imali priliku da ga vide, snimak izgleda kao trejler gempleja koji FromSoftware planira da izbaci za igru. Narrator na snimku navodno izgovara da ‘’ne može ni da zamisli šta nas tera da tražimo Elden Ring’’ i ‘’pretpostavljam da vas ne mogu nagovoriti da se vratite odajkle ste došli’’, što zvuči da su dobro poznate mehanike Souls igara verovatno pisutne i ovde. Procureli snimci pokazuju i otvorenije okuženje, prepoznatljiv stil borbe i zmaja. Hm. Baš se pitam ko je više opsednut ovim pokretnim furunama, FromSoftware ili Džordž? 

Glasini polako doživljavaju vrhunac pošto vreme prolazi a nikakve naznake nepostoje da će igra uskoro izaći. Neki su mislili da će se igra možda pojaviti na Xbox događaju zakazanom za mart, ali je šef marketinga za Microsoft rekao da se to neće desiti. Elden Ring je kao i većina igara u razvoju podlegao komplikacijama za vreme pandemije, i rad protiče sporije nego što bi trebalo. Široka gejming zajednica veruje da ćemo uskoro dobiti malo konkretnije vesti ali i ovo smo već jednom čuli. Ispod pogledajte prve snimke igre koji su danas procure. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top