PC

Pomoću Remote Play Together igrajte igre sa prijateljima čak i ako nemaju Steam

Koristeći Steam-ovu Remote Play Together funkciju možete igrati lokalne co-op igre onlajn, čak iako one primarno ne podržavaju onlajn igranje. Ova pogodnost je postala još impresivnija jer vlasnici igara koje podržavaju Remote Play, sada mogu da pozovu čak i igrače koje nemaju Steam da igraju sa njima.

Steam kreira link, koji se može videti u frend listi i možete ga podeliti sa bilo kim. Sve što vaši prijatelji treba nakon toga da urade je da se priključe ‘’sesiji’’ bez pravljenja Steam profila. Iako vam profil neće trebati, i dalje morate imati instaliran Steam na PC-u ili posedovati Steam Link za iOS i Android uređaje, jer je aplikacija potrebna za proces.

Kao što je to slučaj sa većinom sadržaja koji su u beta fazi na Steam-u, možete učestvovati u testiranju novih mogućnosti preko desktop klijenta, a ovakve funkcije uglavnom uglavnom postanu i zvaničan deo Steam nakon nekoliko nedelja testiranja. Neke od igara koje podržavaju ovu funkciju i možete probati sa prijateljima su Left 4 Dead serijal, Stardew Valley, Portal serijal, Overcooked serijal, Streets of Rage 4, Divinity: Original Sin 2, Civilization VI, skoro sve vrste tuča i mnogo drugih igara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top