PC

Dead Island 2 sada izlazi samo za PC i next-gen konzole

Dead Island 2

Davno beše 2014. godina, a opet je većini fanova sveže sećanje na prvi trejler za Dead Island 2. Gotovo 7 godina kasnije, ovaj naslov još uvek nismo zaigrali zbog problema u razvoju i konstantne promene planova.

Kada je Dead Island 2 najavljen bio je planiran za PS4 i Xbox One generaciju konzola, ali prema rečima jednog insajdera industrije to se ipak neće odigrati. Tokom perioda čekanja na izlazak došla je smena generacija, kao i planova studija Dambuster da Dead Island 2 donese samo na PC i next-gen konzole – Playstation 5 i Xbox Series X/S.

Playstation 4 i Xbox One ima ogromnu bazu igrača, a aktuelna nestašica novih konzola može otežati dolazak do fanova, a samim tim i prodaju za Dead Island 2. Developer sa ovom promenom plana podiže kvalitet grafike koristeći najnovije tehnologije, verovatno nedostupne prethodnoj generaciji konzola. Ova vest je dobar nagoveštaj da rad na igri napreduje, ali može značiti da postoje problemi sa optimizacijom, što će samo vreme pokazati.

Izdavač Koch Media je u nekoliko navrata fanove uveravao da se na igri i dalje radi, a prošle godine je procurelo i nekoliko fotografija za koje se navodi da su vezane za upravo ovu zombi apokalipsu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top