PC

Evo kako izgleda borba između 50 vukova i finalnog boss-a u Valheim

Valheim je za samo mesec dana postao hit naslov na Steam platformi, sa preko 4 miliona prodatih primeraka i rekodnim brojem igrača koji stalno nešto eksperimentišu u svetu vikinga.

Jedan od zanimljivih elemenata unutar igre je opcija pripitomljavanja vukova i njihovog razmnožavanja. Oni su verni pratioci i bez straha će uletati u borbe kako bi sačuvali svog gospodara.

Koliko su vukovi Valheima lojalni i opasni proverio je jedan igrač koji je u prethodnih mesec dana pravio malu armiju vukova, sa čak njih 50 i ciljem da se suprotstave finalnom boss karakteru u igri, Yagluthu.

Rezultat je prilično impresivan, pošto je bitka trajala svega desetak sekundi, ali daleko komplikovaniji proces je bio doći do ovog broja vukova. Igrač je koristio specijalnu vrstu tornja u kojem su se par vukova razmožavao konstantno.

Sledeći problem bio je transport, pošto je brodom bilo potrebno preći na do mesta okršaja, a 50 vukova ne može stati. To je rešeno kreiranjem tornja blizu mesta na kojem se Yagluth priziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top