Nintendo Switch

Pogledajte kako izgleda Apex Legends Switch verzija

Apex Legends 9. marta izlazi za Nintendo Switch konzolu, a developer Respawn Entertainment je sada izdao najnoviji trejler u tu čast.

Trejler prikazuje izgled gejmpleja na Switch konzoli, koji izgleda nepromenjeno u odnosu na verzije za ostale konzole, samo sa nižom rezolucijom. Ono što se ne spominje je frejmrejt, ali je najverovatnije da će Switch verzija biti zaključana na 30FPS.

Switch verzija dolazi sa omogućenom crossplay opcijom, što znači da se snage mogu odmeriti sa igračima na drugim konzolama i PC-u, tako da se ova verzija neće razlikovati i dobijaće jednake dodatke. Što se tče drugih pogodnosti, tu je besplatni legendarni skin za Pathfindera, kao i prvih 30 nivoa u Battle Pass-u za 8. sezonu.

Ovo je samo jedna u nizu igara koja je sa PC i konzola portovana na maleni Switch. Naslovi poput Doom Eternal su sa lakoćom prebačeni na ovu portabilnu konzolu, tako da će i Apex Legends verovatno bez problema biti igriv za zainteresovane.

Ovo će dodatno doprineti rastu popularnosti igre, pošto je u vikendu za nama postavljen novi rekord po broju istovremeno aktivnih igrača na Steam platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top