Nintendo Switch

Robotech: The Macross Saga HD rimejk dolazi na Switch

Mlađe generacije se verovatno ne sećaju, ali pre par decenija Nintendo je počeo revoluciju svojih handheld konzola kreiranjem prvog ručnog aparata koji je prikazivao igre u boji (pre toga ste mogli da uživate u sjajnim nijansama crne i zelene). Game Boy Color je 1998. izašao za japansko trižište a samo tri godine kasnije kompanija je izbacila naprednu verziju konzole Game Boy Advance. Gajmeri su kao nikada pre mogli da igraju živopisne igre, a pre skoro dvadeset godina je lansiran Robotech: The Macross Saga koji je pratio univerzum zasnovan na animiranoj seriji o mekovima. 

Nova Robotech: The Macross Saga HD edicija je primećena na evropskim i australijskim digitalnim prodavnicama ali je nakon nekoliko momenata uklonjena. Ovo može da znači da je rad na igri završen i da je samo pitanje vremena kada čemo moći da igramo sajd-skroling šut em ap naslov. Ova edicija je izgleda puni rimejk originalne igre, a dodati su i novi karakteri, bolje osvetljenje, pozadine visokog kvaliteta i poboljšani zvuk. Uskočite u robote koji mogu da se transformišu u letelice i krenite u sledeću svemirsku avanturu i odbranu Macross City-a od agresivnih Zentraedi-a. Veritech borci će vas provesti kroz čitavu priču iz čuvene animirane serije iz 80-tih godina. 

HD edicija modernizuje GBA retro klasik pomoću novih vizuala i potpuno novih 3D modela, dinamičkog osvetljenja i poboljšanih efekata a moćićete i da uživate i u originalnoj muzici iz tv serije. Na australijskoj prodavnici i dalje se nalazi listing za ovaj proizvod a igru možete igrati sami ili sa još jednim prijateljem u co-op modu. Ako vam godine nisu bitne, definitivno dajte šansu jednoj od najboljih igara koje su izašle za GBA ručnu konzolu a pogotovo ako ste ljubitelj mekova i franšiza kao što je Gundam.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top