PC

Marvel’s Avengers konačno dobija izmene u XP sistemu i kozmetici

Izgleda da se Marvel’s Avengers developeri polaku bude iz zimskog sna, koji je trajao od oktobra, i rade na konkretnim ispravkama.

18. marta će se pojaviti prvi veći paket sadržaja za igrače, sa Hawkeye herojem i next-gen verzijom, ali to neće biti sve, pošto Crystal Dynamics priprema ispravke kozmetike i XP sistema na koji su se igrači najviše žalili.

U zvaničnoj objavi na blogu, najavljena je promena “krive” u sistemu levelovanja koja je trenutno ravna linija koja izaziva probleme u tempu igranja. Sa tim u vidu, potreban XP za levelovanje će se povećavati od 25. nivoa, kako bi iračima trebalo više vremena da dostignu više nivoe.

Loot kutije polako odlaze kada su u pitanju kozmetički dodaci. Developer želi da ukine proces nasumičnog dodeljivanja dodataka, takozvanu randomizaciju. Umesto toga, priprema se sistem u kojem će igrači znati ka kojem skinu idu i za šta igraju. Nešto slično kao Battle Pass sistem.

Da li će Square Enix dopustiti da Marvel’s Avengers doživi sličnu sudbinu kao Anthem sada nije vidljivo, a oni svakako najavljuju povratak igrača kroz dodavanje velikih DLC sadržaja. Ispravke su svakako preko potrebne, pošto su one glavni razlog za masovno napuštanje od strane igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top