Domaća Scena

Ovogodišnji sajam KONTEH održava se 14 i 15. aprila u digitalnom formatu

FOTO: (EESTEC LC Novi Sad

Projekat na za kojeg stoji Udruženje studenata elektrotehnike Evrope iz Novog Sada, sajam KONTEH, održaće se i ove godine ali u izmenjenom formatu.

Pandemija korona virusa primorala je organizatore na promenu formata u kojem se sajam održava, tako da će po prvi put ovog proleća biti u onlajn formatu. Ovaj sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi održaće se 14. i 15. aprila.

I pored formata prilagođenog epidemiološkoj situaciji, kompanije koje učestvuju imaće priliku da predstave svoje delatnosti studentima, dok će postojati i razne radionice. Veza između studenata i poslodavaca oddigravaće se putem specijalne aplikacije, sa opcijom da zainteresovani digitalno uruče svoj CV.

KONTEH je jedinstveni sajam na ovim prostorima zato što na izuzetno lak način studentima brojnih fakulteta pruža priliku da se zaposle u nekoj od kompanija iz struke, ili šansu za obavljenje jako važne stručne prakse i sticanje iskustva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top