PC

Super Seducer 3 igra se bori da dobije odobrenje od Steam-a

Vrhovnim gospodarima Steam-a se nisu svideli sadržaji koje su pronašli u trećem nastavku ‘’simulatora’’ za osvajanje ženskih srca Super Seducer-u, pa je igra zadržana u izdavačkom limbu nekoliko nedelja. Dobre vesti ipak stižu za kreatora Ričarda La Ruinu i njegov tim, jer će se igra ipak naći na Steam-u ukoliko naprave promene u određenim delovima igre koje su zasmetali Valve-u. Proces dobijanja odobrenja je naterao Ričarda da se zapita da li će njegova igra uopšte izaći, ali izgleda da se nazire svetlo na kraju tunela. 

Kreator je objavio da i pored toga što su ne cenzurisana i cenzurisana verzija igre odbijene, shvatio je šta mora da uradi da bi igra dobila odobrenje. Jedina mana je što će im trebati više vremena nego što bi voleli, po njegovoj proceni nekih desetak dana, ali i to je bolje nego da se igra nikada ne pojavi, a kako ćemo onda mi znati koje su nove zavodničke tajne koje Ričard želi da nam otkrije? Nije razjašnjeno zašto je potrebno baš deset dana i koji obim posla je u pitanju,  ali je Super Seducer 3 možda konačno na pravom putu da se pojavi na Steam prodavnici narednih nedelja. 

Interesantno je da iz nekog razloga ova igra prelazi određene granice, a svi dugogodišnji Steam korisnici znaju da možete da nađete, blago rečeno, čudne igre na Steam-u ako znate gde da tražite. Videćemo da li će kosmati britanski zavodnik uspeti u svojim planovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top