PC

U razvoju je AAA D&D naslov sa RPG elementima i otvorenim svetom

Fanovi Dungeons & Dragons igara imaju čemu da se raduju u narednom periodu, pošto je dobar broj igara ovog tipa uveliko u razvoju.

Osim Baldur’s Gate 3 i Dark Alliance, o ostatku naslova se zna praktično ništa, ali zahvaljujući objavi developera koji je radio na CS:GO i Age of Empires 2, saznajemo kakva će biti jedna od narednih D&D igara.

Studio Hidden Path zapošljava grafičke programere i pisce sa iskustvom u pisanju dijaloga i granajućih narativa. Ono što je dosta uzbudljivo ovde je da igra na osnovu planova deluje visokobudžetski.

Hidden Path je otkrio da će ovaj naslov biti iz AAA segmenta, sa prikazom iz trećeg lica, otvorenim svetom i fantazijskim RPG elementima što je prirodno za Dungeons and Dragons franšizu.

Drugih detalja trenutno nema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top