Mobile

Electronic Arts počeo sa testiranjem Apex Legends-a za mobilne

Čuvena gejming kompanija je odavno objavila da radi na mobilnoj verziji dinamičnog betl rojala Apex Legends, ali je čitave prošle godine smirivala obožavatelje kad bi postavili pitanje kada igra zvanično stiže na mobilne uređaje. EA je ostao dostojan veći deo godine, ali nam je onda novembra prošle godine Endru Vilson otkrio da očekujemo igru u fiskalnoj 2022. Kako je počela ova godina tako se počela i menjati priča EA-a, i čini se da kompanija želi već ovog leta da izbaci prve verzije igre, jer je juče krenulo testiranje na njihovom EA playtesting sajtu.

EA playtesting je platforma na koju kompanija stavlja nove igre kako bi skupila utiske i reakcije igrača, pre nego što ih izbaci globalno. Zvanično testiranje će trajati samo od 3. do 5. marta i dostupno je samo Android korisnicima iz SAD, Kanade, Velike Britanije, Švedske, Australije ali postoji i opcija za druge zemlje, tako da možete pokušati da se prijavite i vidite da li ispunjavate uslove za testiranje. Ako vam znatiželja neda mira imate još vremena da se registrujete za plejtestera na zvaničnom sajtu i izaberete lokaciju koja je najbliža vašoj. Važno je da znate da svi igrači moraju da potpišu ugovor o neotkrivanju podataka što znači da nigde na internetu nećete smeti da otkrijete slike i druge detalje o mobilnoj verziji Apex Legends-a.

I pored nekonstantnih novosti, EA se izgleda ozbiljno trudi da lansira Apex Legends na mobilne već ove godine. Još se ne zna kad će igra biti globalno dostupna ali iz EA dolazi najava da će sredinom ove godine igra biti otključana u određenim regijama kao deo takozvanog ‘’soft launch’’ procesa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top