PC

Besplatni Microsoft Flight Simulator dodatak ubacuje tone brodova u igru

Velikodušni programeri su objavili besplatni dodatak za Microsoft Flight Simulator pod nazivom Global AI Ship Traffic na kojem je radio tim predvođen Henrikom Nilsenom i KL791. Dodatak će verovatno biti poznat veteranima Microsoft Filight Simulator serijala i donosi veoma detaljna plovila u igru. Kada instalirate paket različiti prelepi civilni i vojni brodovi, kojima upravlja AI, će se kretati po vodenim površinama širom planete. 

Kompletan paket možete da skinete besplatno sa vebsajta FlightSim.to, a potrebno je samo da anzipujete fajl u vaš komjuniti folder kako bi ga instalirali. U nastavku možete da pogledate kako izgledaju brodovi ako još niste odlučili da li vam je potreban ovaj dodatak.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top