PC

Microsoft će izbaciti još nenajavljenih Xbox igara do kraja godine

Prvi put smo ovu vest čuli od EA DICE programera koji rade na Battlefield serijalu, a danas smo dobili i potvrdu od Microsoft-ovog direktora upravljanja programima Džejsona Ronalda. Predstavnik Microsoft-a je na podkastu otkrio da nisu najavljene sve igre koje izlaze ove godine ali nike podelio nikakve dodatne detalje. Gejmeri su već krenuli da razmišljaju koje bi to igre mogle da dođu na Xbox ove godine a izgleda da se glasine uglavnom vrte oko Forza Horizon 5 i novog Wolfenstein-a na kome radi Bethesda. 

Gejming novinari su već u januaru počeli da objavljuju glasine da najmanje dve velike igre, koje nisu bile na Xbox listi za 2021. godinu bi trebalo da izađu krajem godine. Vesti dolaze u pravom trenutku jer mnogi igrači već neko vreme kritikuju Microsoft zbog nedovoljnog broja Xbox naslova, tako da je odlična vest da će korisnici Microsoft-ove konzole sledeće generacije imati čemu da se raduju tokom ove godine. Kompletan Iron Lords podkast možete pogledati ispod teksta, a video počinje od momenta kada Microsoft direktor kreće da priča o ovogodišnjim planovima za novu konzolu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top