PC

Otkriveno koliko će Resident Evil Village zauzimati prostora na disku

Većina nas u redakciji horor igre čuva za jesenje i zimske mesece, ali Resident Evil Village će to promeniti sa svojim majskim datumom izlaska.

Dok se polako pripremamo za susret sa visokom damom Dimitresku, na zvaničnoj stranici igre na Microsoft prodavnici osvanuo je podatak koliko će prostora biti potrebno za smeštanje Resident Evil Village na disku.

Microsoft prodavnica podatke prikazuje za Xbox One i Xbox Series konzole, gde će igra zauzimati oko 50GB prostora. Ovaj podatak se vezuje za RE Village i RE: Verse multiplejer igru, dok će odvojeno singlplejer igra zauzimati 35GB prostora, a multiplejer oko 15GB.

Što se tiče verzija za druge platforme, sličan zahtev za prostorom će biti i kod PS4/PS5 , dok će za PC situacija biti drugačija, kao što je slučaj sa drugim igrama.

Zvanična lista sistemskih zahteva za Resident Evil Village još uvek nije objavljena, verovatno će se to odigrati pred izlazak planirane demo verzije.
Za sada jedino znamo da će ray-tracing biti dostupan samo taboru sa AMD grafičkim karticama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top