PC

Euro Truck Simulator 2 sa narednom ekspanzijom vodi u Rusiju

Sa Euro Truck Simulator 2 imali smo prilike da proputujemo gotovo celu Evropu, ali je developerima SCS Software ostalo još nekoliko regija.

Stoga je sada predstavljeno naredno poglavlje u Euro Truck Simulator 2, koje kamione vodi u najveću državu na svetu po površini, Rusiju. Ekspanzija je nazvana Heart of Russia i doneće dobar deo Rusije, ali ne u potpunosti njen deo koji se nalazi u Evropi.

To bi bilo preambiciozno, tako da će (za sada)ekspanzija pokriti deo do početnih delova reke Volga, što je i dalje prilično ogromna teritorija.

Pre nego što se Heart of Russia pojavi, razvojni studio igračima još uvek duguje Iberia DLC, koji je nešto duže u razvoju i poremetio je tempo izdaanja ekspanzija. I dalje je plan da Iberia dodatak dođe prvi, što će se odigrati tokom aprila, a DLC sa teritorijom Rusije je još uvek u ranim fazama razvoja i pojaviće se nešto kasnije.

Delovi Rusije su već dostupni vozačima u igri, a sa Heart of Russia možemo da očekujemo najveće proširenje teritorije do sada u Euro Truck Simulator 2.

Više detalja možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top