Vesti

Najskuplji Xbox kontroler na svetu košta čak 87.000 dolara

Microsoft i Xbox imaju prilično dobru reputaciju kada se radi o inovacijama sa kontrolerima, pre svega kod elementa pristupačnosti čime i ljudi sa specijalnim potrebama mogu lako uživati u igrama.

Međutim, ova pojedini fanovi vole i dodir luksuza, tako da je sada kreiran specijalni Xbox kontroler koji košta koliko i jedan luksuzni auto. Naravno, taj kontroler je izrađen od 1.5 kg(!) 18-karatnog zlata i iza njega stoji Youtube kanal Linus Tech TIps.

Finalna cena ovog Xbox kontrolera je oko 87.000 dolara, a firma koja se bavila samim procesom izrade, kanadski Expert Casting, je morala rešiti razne funkcionalne probleme, pošto su lako savitljivi pokretni delovi sada zamenjeni zlatom.

Reakcije na završeni proizvod možete pogledati u videu ispod, a pored oduševljenja glamurom, mnogi su iznenađeni težinom kontrolera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top