PC

Google Stadia ekskluziva Super Bomberman R Online uskoro stiže na računare

Sada se gotovo sa sigurnošću može reći da Google Stadia servis nije ispunio očekivanja, kako korisnika tako i samog kreatora. To se ogleda u gašenju razvojnih studija unutar kompanije Google, i niza preostalih problema mahom vezanih za obmanu korisnika, zbog čega se završilo na sudu.

Kako bi se privukla što veća publika, na Stadia servisu je primenjena dobro poznata taktika ekskluziviteta, zbog čega je tu osvanulo nekoliko igara koje nije moguće igrati nigde drugde, sem “preko oblaka”, do sada.

Jedna od najpopularnijih ekskluziva na Google Stadia bila je Super Bomberman R Online, čiji je rejting za PC verziju osvanuo kod regulatornog tela ESRB. Iako ovo nije zvanična potvrda, svaka prethodna igra koja je osvanula na zvaničnom sajtu ESRB ubrzo je dobila najavu za datu platformu.

Super Bomberman R Online je multiplejer naslov u kojem se borite protiv 64 igrača uz upotrebu raznog eksplozivnog oružja i spravica do poslednjeg preživelog. Problem na Stadia je bio taj što igra nije mogla da ispuni potencijal u vidu broja korisnika, tako da ćemo videti da li će više uspeha igra imati dolaskom na PC.

Što se samog Stadia servisa tiče, Google verovatno neće dići ruke, već će pokušati da sporijim tempom i uz kupovinu portova postigne dobre rezultate i povrati poverenje publike. Da li će u tome uspeti videćemo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top