PlayStation 5

Naughty Dog radi na multiplejer igri za Playstation 5 konzole

Studio Naughty Dog je najpoznatiji po singlplejer iskustvima, ekskluzivnim za Playstation konzole, za koje je dobio nebrojeno veliki broj nagrada i priznanja, najskorije sa The Last of Us 2.

Međutim, neki od narednih projekata neće biti namenjen obožavateljima singlplejera, pošto nedavni oglas za posao otkriva da Naughty Dog priprema multiplejer igru. U oglasu se traži dizajner multiplejer ekonomije, čiji će zadatak biti da kreira smisleni sistem nagrađivanja za igrače kako bi igra ostala zanimljiva na duže staze.

Pojmovi koji se spominju na ovom sajtu otkrivaju da se radi o predmetima za kastomizaciju i skinovima. Iz objave ovog studija može se naslutiti da se radi o prilično velikom projektu, pošto postoji želja da se monetizacija izradi na valjan način, a ujedno se spominje i rad sa velikim timom developera.

Pošto još uvek nema zvanične objave, ostaje samo maštamo o tome šta ovaj naslov može biti. Do najave će verovatno proći neko vreme, pošto se uglavnom radi o ranoj fazi produkcije kada developer traga za novim radnicima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top