PC

Srednjevekovna strategija Ancestors Legacy ima besplatnu verziju “za sirotinju”

Strategija u realnom vremenu koja je i narod Slovena uvrstila kao rasu, Ancestors Legacy, pojavila se još pre par godina, sa prilično dobrim reakcijama kritike, ali na duže staze uspeh nije bio za pohvaliti se.

Sada, na treću godišnjicu od izlaska, studio 1C Entertainment rešio je da igračima koji ne mogu priuštiti igru pruži besplatnu verziju, takozvano izdanje “za sirotinju”.

Nazvano Peasant Edition, ono pred igrače donosi delić iskustva iz Ancestors Legacy u vidu 4 singlplejer misija i 17 multiplejer mapa na kojima se mogu odigravati bitke za više igrača. Fokus je više na multiplejer elementu, koji je praktično u potpunosti otključan i omogućava igranje sa svim fakcijama.

Ovaj, takoreći, demo dobra je stvar za igrače koji nisu imali prilike da isprobaju Ancestors Legacy do sada, a ujedno će vratiti i starije igrače, pošto će multiplejer scena oživeta sa početkom održavanja turnira tokom marta.

Ancestors Legacy Free Peasant Edition možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top