PC

Capcom upozorava da su pozivi za rani pristup u Resident Evil Village prevara

Prevaranti na internetu redovno gledaju kako da ojade određenu grupaciju korisnika, a kada se radi o video igrama tu redovno stradaju oni nestrpljivi.

Najnovija prevara koja je počela da kruži na internetu je ponuda ranog pristupa i igranje Resident Evil Village. Pojedinim igračima je pristigao mejl koji se prikazuje kao da dolazi od samog developera, ali je Capcom ubrzo izdao saopštenje da se ne naseda na ponudu pošto se radi o prevari.

Japanska kompanija je izjavila da ne vrši kontaktiranje korisnika na ovaj način i poručila je da se poruka ne otvara, niti preuzima njen sadržaj i potrebno je odmah obrisati je.
Ovo nije prvi put da se javlja ovaj vid prevare na internetu, pošto je već bilo slučajeva sa Far Cry 6 i Cyberpunk 2077 pristupu pre izlaska, a pošto je i RE Village prilično očekivana igra ne čudi da prevaranti baš nju koriste.

Potrebno je sačekati bar još malo, pošto će Village pre majskog datuma izlaska dobiti svoju demo verziju dostupnu za sve sa pristupom početnog dela gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top